Interior Design Ideas

Κλείστε ραντεβού ΕΔΩ

Κανονισμοί

Κανονισμοί συνεργατών-πωλητών

Όροι χρήσης της online πλατφόρμας

StudioAlex A.Ozdzenski E.Natsi OE
Psiloreiti 134,
16561 Ano Glyfada,
Athens-Greece

Πεδίο εφαρμογής των κανονισμών, πλατφόρμα

Το StudioAlex είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα αγοροπωλησιών με ψυχή. Εδώ συναντιούνται άνθρωποι που μοιράζονται πάθος για ασυνήθιστα, πρωτότυπα και κατασκευασμένα από καρδιάς προϊόντα. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα προκειμένου να αποκτούν και να εκθέτουν προς πώληση προιόντα, υλικά, υπηρεσίες δικής τους δημιουργίας και κατασκευής. Στόχος του StudioAlex είναι στο άμεσο μέλλον να δημιουργήσει εντός πλατφόρμας on-line καταστήματα όπως: StudioAlex Περίπτερο, StudioAlex Εμπορεύματα, StudioAlex Ενδύματα, StudioAlex Τρόφιμα κλπ., προσφέροντας δωροεπιταγές, κληρώσεις, διαγωνισμούς με έπαθλα στους επισκέπτες.

Οι κανονισμοί ορίζουν τις προϋποθέσεις για τη σύναψη της σύμβασης με τον χρήστη και τη χρήση της πλατφόρμας συναλλαγών, συμπεριλαμβανομένων όλων των περιεχομένων στα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας όπως, προσφορές, κείμενα και άλλες υπηρεσίες –εφαρμογές, Θέσεις διαφημίσεων για τις οποίες μπορεί να γίνει κράτηση προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη προβολή των προϊόντων.

Εκτός από αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις θα ισχύουν επίσης:

 1. Κανόνες του StudioAlex, στην τελευταία έκδοση τους, περιλαμβανομένης επισκόπησης των κανόνων συμπεριφοράς για τα μέλη της πλατφόρμας StudioAlex και πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με απαγορευμένα αντικείμενα στην πώληση.
 2. Τιμοκατάλογος του StudioAlex, στην τελευταία έκδοση του, όπου αναφέρεται στα ισχύοντα τέλη για τη χρήση της πλατφόρμας StudioAlex.
 3. Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του StudioAlex, στην τελευταία έκδοση της, όπου διευκρινίζεται το είδος, η έκταση και ο σκοπός της συλλογής και επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από την πλατφόρμα StudioAlex.
 4. Σε περιπτώσεις όπου το StudioAlex λειτουργεί ως σημείο εμπορικής συναλλαγής, παρέχοντας μόνο την πλατφόρμα για την πώληση δεν γίνεται το ίδιο μέρος της συμφωνίας που συνάπτονται μεταξύ των αντισυμβαλλομένων μερών. Αυτό σημαίνει ότι αν ένας χρήστης αγοράσει ένα στοιχείο – αντικείμενο ή μια υπηρεσία από έναν άλλο χρήστη της πλατφόρμας StudioAlex θα σχηματιστεί σύμβαση αγοράς με τον πωλητή ο οποίος προσφέρει το συγκεκριμένο αγαθό – υπηρεσία.
 5. Το StudioAlex μπορεί μόνο του να προσφέρει είδη και υπηρεσίες προς πώληση, όπου σε αυτήν την περίπτωση ισχύουν οι όροι για το ίδιο όπως για τους υπόλοιπους πωλητές. Στην περίπτωση δημιουργίας διαγωνισμών με βραβεία θα ισχύουν κανόνες διαγωνισμού για τους οποίους οι συμμετέχοντες θα ενημερώνονται εκ των προτέρων.

Απαγορευμένα προϊόντα στο StudioAlex

Τα πλήρως απαγορευμένα προϊόντα στο StudioAlex είναι κυρίως εκείνα των οποίων η πώληση και η δημοσίευση απαγορεύεται από το νόμο.

Επιπλέον, έχουμε δημιουργήσει τους δικούς μας κανόνες, καθώς και κατάλογο των προϊόντων που δεν μπορούν να πωληθούν στο StudioAlex. Σημειώνουμε ότι ο ακόλουθος κατάλογος των προϊόντων δεν είναι πλήρης και δεν αίρει την υποχρέωση να ενημερώνονται οι πωλητές σχετικά με τους κανόνες του εμπορίου, τους ισχύοντες νόμους και όλων των νομικών κανόνων σχετικούς με προσφορές, προϊόντα και υπηρεσίες. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι διεθνείς πωλήσεις επιφέρουν τις συνέπειες της ενημέρωσης και των νομικών κανόνων του διεθνούς εμπορίου. Σε ορισμένες χώρες, το εμπορικό δίκαιο διαφέρει από το εμπορικό δίκαιο της Ελλάδος. Ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να ενημερώνεται σχετικά με τις διαφορές στη νομοθεσία και τους κανόνες του εμπορίου στη χώρα, στην οποία στέλνει το προϊόν.

Απαγορεύεται από το νόμο:

 1. Κλεμμένα προϊόντα

  Αντικείμενα που έχουν αποκτηθεί παράνομα δεν μπορεί να πωλούνται. Τα στοιχεία που προέρχονται από κλοπή, ακόμη και αν ο πωλητής δεν έχει καμία σχέση με αυτό το αδίκημα, δεν μπορούν να βρίσκονται στο StudioAlex.
 2. Όλα τα αντικείμενα τα οποία επιτρέπεται να τα δούνε ή να αγοραστούν μόνο από ενήλικες ή άτομα άνω των δεκαοχτώ χρόνων.

  Η εγγραφή ως χρήστης στο StudioAlex επιτρέπεται μόνο για ενήλικες. Ωστόσο, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι μπορούμε να ελέγξουμε με σιγουριά αυτόν τον κανόνα. Ως πωλητής προϊόντων επιτρεπόμενων μόνο σε ενήλικες, θα πρέπει να φροντίσετε μόνοι σας ότι τα προϊόντα αυτά θα παραληφθούν μόνο από έναν ενήλικα. Επιπλέον, λόγω της προστασίας των ανηλίκων δεν επιτρέπεται να δημοσιεύονται κείμενα, εικόνες και προσφορές υπηρεσιών που δεν προορίζονται για ανηλίκους.
 3. Τα παράνομα ναρκωτικά

  Κάθε χρήστης και πωλητής είναι υποχρεωμένος να ενεργεί σύμφωνα με το νόμο για την πρόληψη της τοξικομανίας και του ποινικού δικαίου. Επίσης στο StudioAlex, απαγορεύεται το εμπόριο σπόρων και φυτών, κάκτων, παραισθησιογόνων μανιταριών, αναβολικών και κατασταλτικών. Εμπόριο αντικειμένων που μπορεί να είναι χρήσιμα στην κατανάλωση ναρκωτικών, π.χ. ναργιλέ, πίπες καπνού δεν απαγορεύονται, αν δεν επηρεάζουν την ισχύουσα νομοθεσία και δεν αποτελούν ενθάρρυνση ή οδηγίες στην διδασκαλία κατανάλωσης των ναρκωτικών. Στην περιγραφή του προϊόντος δεν μπορούν να αναφέρονται οδηγίες χρήσης των ναρκωτικών.
 4. Να είστε διακριτικοί!

  Μην δημοσιεύετε προσωπικές πληροφορίες με ιδιωτικό χαρακτήρα. Μην δημοσιεύετε μηνύματα, τα email που λαμβάνετε (απόρρητο της αλληλογραφίας). Καλή διασκέδαση!

Χρεώσεις

Η εγγραφή ως χρήστης της υπηρεσίας StudioAlex είναι δωρεάν. Για τις ενέργειες – πωλήσεις που έχουν αναληφθεί μέσω της υπηρεσίας εισπράττονται αμοιβές, το ύψος των οποίων καθορίζεται από τον ισχύον τιμοκατάλογο StudioAlex. Το StudioAlex εισπράττει αμοιβές π.χ. για τη τοποθέτηση των προσφορών. Μετά από επιτυχής πώληση αγαθών ή υπηρεσιών μέσω της πλατφόρμας StudioAlex χρεώνεται προμήθεια. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στις ειδικά διαμορφωμένες θέσεις προβολής οι οποίες αποτελούν ιδιαίτερα αποτελεσματικά εργαλεία μάρκετινγκ. Αυτή η επιλογή εξίσου χρεώνεται. Επίσης ισχύει και για την κράτηση θέσεων στην κεντρική σελίδα καθώς και σε άλλες πρόσθετες επιλογές που αναφέρονται στον τιμοκατάλογο. Κάθε φορά το StudioAlex εφιστά την προσοχή στους χρήστες οι οποίοι αποφασίζουν να επιλέξουν πρόσθετες επιλογές, για το γεγονός ότι αυτές χρεώνονται επιπλέον.

Σε περίπτωση που η συναλλαγή δεν ολοκληρωθεί διότι ο αγοραστής αποφάσισε να επιστρέψει το προϊόν ή να αποσυρθεί για τον οποιοδήποτε λόγο από την συναλλαγή με τον πωλητή, το StudioAlex επιστρέφει την προμήθεια επί της πώλησης στον πωλητή.

Οι οφειλόμενες πληρωμές καθορίζονται τακτικά επί των τιμολογίων από το StudioAlex, όταν αυτό γίνεται απαραίτητο ή στο τέλος του ημερολογιακού μήνα, αλλά όχι αργότερα από το πέρας του. Το τιμολόγιο αποστέλλεται στον χρήστη μέσω e-mail σε μορφή αρχείου PDF. Επιπλέον, το τιμολόγιο γίνεται ορατό στο λογαριασμό του χρήστη «StudioAlex μου».

Ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να δώσει στο StudioAlex την άδεια για την ανάκτηση από έναν τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα των εισπρακτέων ποσών εφόσον αυτά δεν έχουν εισπραχθεί προηγουμένως. Ένα τιμολόγιο αποστέλλεται κάθε φορά αφού ολοκληρωθεί επιτυχώς η πληρωμή από τον αγοραστή και θα εμφανιστεί στο «StudioAlex μου». Εάν η άμεση χρέωση για τον οποιοδήποτε λόγο αποτύχει, ο χρήστης υποχρεούται να καταβάλει άμεσα εφάπαξ όλο το οφειλόμενο ποσό προς το StudioAlex, εκτός εάν μπορεί να δικαιολογήσει ότι η οφειλή δημιουργήθηκε για λόγους οι οποίοι δεν εξαρτώνται από τον ίδιο.

Το εισπρακτέο εφάπαξ ποσό της χρέωσης ορίζει αμετάβλητα την πιθανή απόδειξη, ότι οι ζημιές ήταν σημαντικά χαμηλότερες, σημαντικά υψηλότερες ή δεν σχηματίστηκαν καθόλου.

Ο χρήστης θεωρείται ότι έχει ανεξόφλητο υπόλοιπο χωρίς περαιτέρω υπενθυμίσεις, εάν εντός 30 ημερών από την παραλαβή του τιμολογίου με e-mail ή από την ημερομηνία της εμφάνισης του ποσού του τιμολογίου στο «StudioAlex μου», η πληρωμή δεν έχει διευθετηθεί.

Πνευματική ιδιοκτησία κειμένων - εικόνων - πολυμέσων

Το σύνολο των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, πολυμέσων και κειμένων της παρούσας ιστοσελίδας, www.mebel.gr, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης StudioAlex A.OZDENSKI & Ε.ΝΑΤΣΗ ΟΕ, και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού Δικαίου και των Διεθνών Συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου.

Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν ενυπόγραφης γραπτής άδειας της επιχείρησης, ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, οι εικόνες, τα λογότυπα και τα διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την StudioAlex A.OZDENSKI & Ε.ΝΑΤΣΗ ΟΕ ή τρίτα μέρη, καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της, είναι αποκλειστικά σήματα της επιχείρησης, ή τρίτων μερών και προστατεύονται από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο www.studioalex.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Εγγύηση προϊόντων

Εισαγωγή:

Οι εγγυήσεις των προϊόντων καλύπτουν μόνο προϊόντα τα οποία έχουν τοποθετηθεί και μονταριστεί βάσει του σκοπού τους και τηρώντας οδηγίες εγκατάστασης του κάθε εργοστασίου. Η εγγύηση καλύπτει όλα τα κρυφά ελαττώματα υλικών τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή ενός προϊόντος και των εξαρτημάτων του και επίσης όλες τις κατασκευαστικές ατέλειες ενός προϊόντος οι οποίες δεν έχουν εντοπιστεί από τους ποιοτικούς ελέγχους των εργοστασίων.

 • Καταγγελία προϊόντος.
 • Η βάση μιας καταγγελίας είναι η απόδειξη αγοράς και γραπτή ανακοίνωση με την φωτογραφική τεκμηρίωση του προβλήματος.

 • Χειρισμοί κατά την αποδοχή παραγγελίας.
 • Εάν η καταγγελία των αγαθών γίνει αποδεκτή , τότε το εμπόρευμα θα αντικατασταθεί το συντομότερο δυνατό χρόνο. Οποιεσδήποτε αλλαγές στις διαστάσεις , στο χρώμα , θα λαμβάνεται ως μια καινούργια παραγγελία. Σε περίπτωση θετικής απάντησης στη καταγγελία για τα προϊόντα τα οποία ο κατασκευαστής πλέον δεν τα διαθέτει στη τρέχουσα προσφορά του , ο αγοραστής είναι υποχρεωμένος να επιλέξει νέα προϊόντα από τη τρέχουσα προσφορά σε τιμές ανάλογες με τα αγαθά που είχε αγοράσει.

 • Ευθύνη του κατασκευαστή.
 • Η ευθύνη του κατασκευαστή περιορίζεται στην αξία του προϊόντος και δεν καλύπτει τα έξοδα της μεταφοράς και της τοποθέτησης των στοιχείων.

 • Εξέταση καταγγελίας.
 • Στην περίπτωση που το εργοστάσιο δεν είναι σίγουρο για την ορθότητα της καταγγελίας έχει το δικαίωμα να ζητήσει την αποστολή των προϊόντων στην έδρα του προκειμένου να γίνει εργοστασιακή έρευνα. Τα αντικείμενα θα υπόκεινται σε ακραίες επιτρεπτές καιρικές , μηχανικές και θερμικές συνθήκες. Αυτή η διαδικασία μπορεί να τα βλάψει ανεπανόρθωτα. Σε περίπτωση αβάσιμης καταγγελίας, το νέο προϊόν θα παραχθεί άμεσα με οικονομική επιβάρυνση του αγοραστή.

 • Η εγγύηση δεν θα ισχύει και δεν καλύπτει:
 1. Ζημιές που γίνανε κατά τη διάρκεια χρήσης ή συναρμολόγησης – τοποθέτησης αντίθετες με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
 2. Ζημιές που προκύψαν στον τομέα των μεταφορών τις οποίες τις ανέλαβε ο ίδιος ο αγοραστής.
 3. Ζημιές λόγω ακατάλληλης αποθήκευσης.
 4. Ενδείξεις βλάβης για τις οποίες ευθύνεται η υπερβολική υγρασία.
 5. Βλάβες οι οποίες αποδεικνύουν υπερβολική θερμότητα.
 6. Μηχανικές γρατζουνιές και χτυπήματα τα οποία δεν γίνανε λόγω του κατασκευαστή.
 7. Ζημιές που προκύψαν εξαιτίας κακής λειτουργίας ηλεκτρικών συσκευών ή κακής τοποθέτησης αυτών.
 8. Ζημιές που προκύπτουν από υπερβολικό φόρτωμα των επίπλων.
 9. Όταν κάποιος τροποποιήσει την κατασκευή του προϊόντος ή επεξεργαστεί την επιφάνειά του.
 10. Διαφορές στην ένταση του χρώματος της πατίνας η οποία καλύπτει τα πορτάκια. Όλα τα πορτάκια με επικάλυψη πατίνας μπορεί να διαφέρουν μεταξύ τους χρωματικά. Η πατίνα επικαλύπτεται με το χέρι και για αυτό δεν είναι δυνατή η πιστή αντιγραφή σε κάθε πορτάκι. Τα συγκεκριμένα πορτάκια απαιτούν αυξημένη προσοχή στην αποθήκευση και στην τοποθέτηση τους.
 11. Ανοχή κάθε διάστασης +/_ ένα χιλιοστό για κάθε ύψος ή μήκος στοιχείου.
 12. Ζημιές λόγω ελαττωματικής συντήρησης ή χρήση ακατάλληλων προϊόντων για την φροντίδα.
 13. Ζημίες λόγω εντατικού καθαρισμού μιας επιφάνειας (π.χ. όταν θαμπώνει η γυαλάδα).
 14. Λόγω φυσικής επίπτωσης γήρανσης λακαριστών επιφανειών. Στους σημαντικούς παράγοντες που προκαλούν συντομότερη γήρανση ανήκουν οι ακτίνες UV οι οποίες προέρχονται από το φως του ηλίου και από τις τεχνικές πηγές , αυξημένη θερμότητα, αναθυμιάσεις μαγειρέματος και κακή φροντίδα των προϊόντων.
 15. Όλα τα προϊόντα που πωλούνται ως δεύτερα είδη.
 16. Τα προϊόντα που δεν χρησιμοποιούνται με την προβλεπόμενη χρήση τους.
 • Τελικές Διατάξεις.
 • Ολες οι ζημιές που προκύψαν κυρίως λόγω ακατάλληλης αποθήκευσης ή κακής χρήσης, μεταφοράς του προϊόντος μπορεί να διορθωθούν μόνο με επιβάρυνση του αγοραστή.

  Άλλες επιστροφές προϊόντων γίνονται μόνο αν τα δεχτούν τα εργοστάσια παραγωγής και ισχύουν οι εξής προϋποθέσεις:

 • Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση όπως όταν τα παραλάβατε. Να είναι μέσα στη γνήσια συσκευασία τους και σωστά πακεταρισμένα ώστε αυτή να μην καταστραφεί κατά την επιστροφή.
 • Να μην είναι τοποθετημένα και να μην έχουν σημάδια από άλλα εργαλεία
 • Οποιαδήποτε από τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν ισχύει, τότε η επιστροφή ακυρώνεται και επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής.

  Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσετε μαζί μας, σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή.

  Οι όροι χρήσης μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία προειδοποίηση.

Γενικοί κανονισμοί

Πολιτική Cookies στην ΕΕ

Το cookie είναι ένα μικρό τμήμα κειμένου που αποστέλλεται στο πρόγραμμα περιήγησης από έναν ιστότοπο που επισκέπτεστε. Διευκολύνει τον ιστότοπο να απομνημονεύει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, όπως την προτιμώμενη γλώσσα σας και άλλες ρυθμίσεις. Κάτι τέτοιο μπορεί να διευκολύνει την επόμενή σας επίσκεψη και να κάνει τον ιστότοπο πιο χρήσιμο για εσάς. Τα cookie παίζουν σημαντικό ρόλο. Χωρίς αυτά, η χρήση του ιστού θα ήταν μια πολύ πιο περίπλοκη εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες για τη χρήση των cookies μπορείτε να βρείτε στη σελίδα www.aboutcookies.org